Van Reclamebureau naar Internetbureau

Canners is ooit begonnen als reclamebureau, waarbij we ook mediaproducties voor onze rekening namen. Zo maakten wij audio, video, prints, games, visuals, etc. In de loop der jaren zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in pure online producties.

Tegenwoordig zijn we een Full Service Internetbureau en verzorgen wij alles wat je op internet zou kunnen vinden. Van website tot social media acties. Van pure web productie tot browser games. We hebben nog steeds audio en video designers in ons netwerk, dus mocht je daar naar op zoek zijn, ook dan kunnen we je helpen. Meer informatie over wat wij doen? Neem een kijkje op de Expertise pagina of neem hier direct contact op met een Canner.

Onze expertise

De Canners richten zich op het creëren van
gebruiksvriendelijke internetprojecten en mobiele toepassingen.

De werkgebieden waarin we actief zijn:

Testimonials

(Wat anderen over ons zeggen als we er niet bij zijn)

"Snel, Vrolijk, Gezellig, Behulpzaam, Anticiperend, 
Goede prijs/kwaliteit verhouding, Altijd prijs!
"

Florence - Buutvrij for life

"Wij werken al lang samen met de Canners. Een bedrijf met heel veel know-how, zeer flexibel en een goede dosis humor. Maandelijks werken wij met plezier samen aan diverse projecten. Op naar de volgende 5 jaar!"

Maurice - M68 

"Matige pingpong-skills, maar strakke web-bouwers en erg prettig in de omgang."

Johan - Studio Noord

"Deze boys verstaan hun vak! Geef ze pixel nauwkeurige designs, complexe structuren of systemen, keiharde deadlines. Appeltje eitje. Daarnaast kun je hilarisch met ze tafeltennissen en borrelen...vaak tegelijk."

Claudio - Manoverboord

"Canners is een bureau dat creatief meedenkt en er voor gaat om samen met de klant het beste resultaat te bereiken. Werken met Canners is ook leuk en gezellig!"

Wouter - Simpler.nl