Games

Misschien iets minder prominent vertegenwoordigd op onze nieuwe website, maar de Canners ontwerpen en bouwen ook games. Zo hebben we in het verleden verschillende kleine en grote games ontwikkeld voor o.a. stichting SOA/AIDS, The Asian Elephant Foundation, Super de Boer etc.

Dus heb jij een spel nodig voor een web actie? Een leuke toevoeging aan je website? Wij kunnen het voor je bouwen. Een goed game idee waar je eens over wil brainstormen? Neem contact met ons op, of laat je contact informatie achter en wij bellen jou.

Onze expertise

De Canners richten zich op het creëren van
gebruiksvriendelijke internetprojecten en mobiele toepassingen.

De werkgebieden waarin we actief zijn:

Testimonials

(Wat anderen over ons zeggen als we er niet bij zijn)

"Snel, Vrolijk, Gezellig, Behulpzaam, Anticiperend, 
Goede prijs/kwaliteit verhouding, Altijd prijs!
"

Florence - Buutvrij for life

"Wij werken al lang samen met de Canners. Een bedrijf met heel veel know-how, zeer flexibel en een goede dosis humor. Maandelijks werken wij met plezier samen aan diverse projecten. Op naar de volgende 5 jaar!"

Maurice - M68 

"Matige pingpong-skills, maar strakke web-bouwers en erg prettig in de omgang."

Johan - Studio Noord

"Deze boys verstaan hun vak! Geef ze pixel nauwkeurige designs, complexe structuren of systemen, keiharde deadlines. Appeltje eitje. Daarnaast kun je hilarisch met ze tafeltennissen en borrelen...vaak tegelijk."

Claudio - Manoverboord

"Canners is een bureau dat creatief meedenkt en er voor gaat om samen met de klant het beste resultaat te bereiken. Werken met Canners is ook leuk en gezellig!"

Wouter - Simpler.nl