Canners neemt they.nl over

Nou... het domein dan. In november 2014 ging helaas reclamebureau They failliet. Het bureau dat prijswinnende campagnes maakte voor KPN, AEGON en Vodafone is niet meer. Voor de reclamebureaus onder ons tijd om als gieren om de vrijgekomen klanten te vechten, voor het nummer 1 internetbureau tijd om eens te kijken hoe we dit feit kunnen omzetten in internetdollars!

Na een klein onderzoek bleek dat het domein heel veel relevante inkomende links heeft. Bijvoorbeeld een artikel over Nederlands webdesign op het grootste webdesign magazine op het internet: Smashing Magazine. Daarnaast heeft het domein een hoge domein authoriteit. Ok, hoe zetten we dat om in profijt voor de Canners?

Via de curator wisten we het domein te kopen, dus stap 1 is compleet. Daarna hebben we met behulp van een ingenieus systeem iedere inkomende link op they.nl via een 301 redirect gestuurd naar een vergelijkbare pagina op canners.nl, waar een nog ingenieuzer systeem alle links afvangt en stuurt naar relevante pagina's binnen canners.nl. En zo komt ineens al dat traffic op onze website, waar ze een bericht krijgen waarom dat gebeurt, en is alle SEO waarde van they.nl opgezogen en in Canners gepompt. En dat leidt tot internetdollars!

Onze expertise

De Canners richten zich op het creëren van
gebruiksvriendelijke internetprojecten en mobiele toepassingen.

De werkgebieden waarin we actief zijn:

Testimonials

(Wat anderen over ons zeggen als we er niet bij zijn)

"Snel, Vrolijk, Gezellig, Behulpzaam, Anticiperend, 
Goede prijs/kwaliteit verhouding, Altijd prijs!
"

Florence - Buutvrij for life

"Wij werken al lang samen met de Canners. Een bedrijf met heel veel know-how, zeer flexibel en een goede dosis humor. Maandelijks werken wij met plezier samen aan diverse projecten. Op naar de volgende 5 jaar!"

Maurice - M68 

"Matige pingpong-skills, maar strakke web-bouwers en erg prettig in de omgang."

Johan - Studio Noord

"Deze boys verstaan hun vak! Geef ze pixel nauwkeurige designs, complexe structuren of systemen, keiharde deadlines. Appeltje eitje. Daarnaast kun je hilarisch met ze tafeltennissen en borrelen...vaak tegelijk."

Claudio - Manoverboord

"Canners is een bureau dat creatief meedenkt en er voor gaat om samen met de klant het beste resultaat te bereiken. Werken met Canners is ook leuk en gezellig!"

Wouter - Simpler.nl