Content Management

Alle websites die bij de Canners worden gemaakt worden geleverd met een Content Management Systeem (CMS). Dit stelt de gebruiker in staat de inhoud van zijn website zelf te beheren. We gebruiken hiervoor de meest gangbare CMS-en, zoals Joomla, WordPress of Drupal. Onze voorkeur gaat altijd uit naar Joomla, maar als er bij de klant een sterke voorkeur is voor een ander CMS is dat altijd bespreekbaar.

We begrijpen dat een CMS soms een uitdagend geheel kan zijn. Het bevat heel wat opties en wanneer het niet je werk of hobby is, kan het soms wat veel worden. We zien dat veel websites na oplevering nooit meer worden aangepast, terwijl dat juist belangrijk is voor de zoekmachines.

Daarom nemen we bij Canners vaak het Content Management bij onze klanten over zodat de site in leven blijft en bieden we verschillende supportpakketten aan, ook bij reeds bestaande websites.

Neem contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden voor uw site kunnen bekijken, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan 

Onze expertise

De Canners richten zich op het creëren van
gebruiksvriendelijke internetprojecten en mobiele toepassingen.

De werkgebieden waarin we actief zijn:

Testimonials

(Wat anderen over ons zeggen als we er niet bij zijn)

"Snel, Vrolijk, Gezellig, Behulpzaam, Anticiperend, 
Goede prijs/kwaliteit verhouding, Altijd prijs!
"

Florence - Buutvrij for life

"Wij werken al lang samen met de Canners. Een bedrijf met heel veel know-how, zeer flexibel en een goede dosis humor. Maandelijks werken wij met plezier samen aan diverse projecten. Op naar de volgende 5 jaar!"

Maurice - M68 

"Matige pingpong-skills, maar strakke web-bouwers en erg prettig in de omgang."

Johan - Studio Noord

"Deze boys verstaan hun vak! Geef ze pixel nauwkeurige designs, complexe structuren of systemen, keiharde deadlines. Appeltje eitje. Daarnaast kun je hilarisch met ze tafeltennissen en borrelen...vaak tegelijk."

Claudio - Manoverboord

"Canners is een bureau dat creatief meedenkt en er voor gaat om samen met de klant het beste resultaat te bereiken. Werken met Canners is ook leuk en gezellig!"

Wouter - Simpler.nl