SEO & SEA

Search Engine Optimalisation (SEO)

'Vindbaarheid' of zoekmachine optimalisatie (SEO) is één van onze speerpunten. De meeste websites worden gevonden via zoekmachines als Google of Bing. Deze zoekmachines verbinden zoektermen aan de verschillende pagina's van een website. Hier kan en moet je bij het bouwen van een website op inspelen. Een goede website zonder “Search Engine Optimalisation” (SEO) is als het maken van een reclamespot zonder deze vervolgens uit te zenden. Onze developers werken samen met onze SEO experts zodat jouw website door zoekmachines gevonden wordt bij de juiste, relevante, zoektermen. 

Search Engine Advertising (SEA)

Toch nog een extra zetje nodig om ook op het internet boven de concurrentie uit te stijgen? Dan is Search Engine Advertising (SEA) de 'way to go'. Door te adverteren bij zoekmachines wordt jouw website boven vergelijkbare websites geplaatst. Onze SEA experts zoeken voor je uit hoe je hier zoveel mogelijk rendement uit haalt. Denk niet dat dit niets voor jou is, SEA is voor iedereen relevant, ongeacht je budget. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe hier nog wat te winnen valt.

Neem contact op  

Onze expertise

De Canners richten zich op het creëren van
gebruiksvriendelijke internetprojecten en mobiele toepassingen.

De werkgebieden waarin we actief zijn:

Testimonials

(Wat anderen over ons zeggen als we er niet bij zijn)

"Snel, Vrolijk, Gezellig, Behulpzaam, Anticiperend, 
Goede prijs/kwaliteit verhouding, Altijd prijs!
"

Florence - Buutvrij for life

"Wij werken al lang samen met de Canners. Een bedrijf met heel veel know-how, zeer flexibel en een goede dosis humor. Maandelijks werken wij met plezier samen aan diverse projecten. Op naar de volgende 5 jaar!"

Maurice - M68 

"Matige pingpong-skills, maar strakke web-bouwers en erg prettig in de omgang."

Johan - Studio Noord

"Deze boys verstaan hun vak! Geef ze pixel nauwkeurige designs, complexe structuren of systemen, keiharde deadlines. Appeltje eitje. Daarnaast kun je hilarisch met ze tafeltennissen en borrelen...vaak tegelijk."

Claudio - Manoverboord

"Canners is een bureau dat creatief meedenkt en er voor gaat om samen met de klant het beste resultaat te bereiken. Werken met Canners is ook leuk en gezellig!"

Wouter - Simpler.nl