User experience

Een website met prachtige vormgeving, flitsende sliders en een prachtig aanbod is soms niet de best converterende website. Bij Canners hechten we daarom veel waarde aan het User Experience Design of "UX Design". We brengen in kaart hoe klanten jouw site beleven, en hoe we ze kunnen sturen naar waar jij ze wilt hebben. Bijvoorbeeld naar het contact formulier, de juiste aanbieding, offerte aanvraag of shop.

Belangrijk voor UX design is dat alles goed meetbaar is. Een user experience traject begint daarom altijd met het implementeren van de juiste web analytics tools. Daarna zijn er verschillende tools die we in kunnen zetten om de 'UX score' te verbeteren, waaronder:

  • Designonderzoek. Veel websites laten zich in hun streven om uniek te zijn vaak verleiden tot allerlei vernieuwende elementen. Het menu in een slider vanuit de hoek rechtsonder met een knipperend labeltje. Of een animatie van een aap voor je op de website komt. Dat lijkt natuurlijk te gek, maar mensen zoeken toch naar de contactknop de zoekfunctie rechtsboven, en de homepagina links. Zodra bezoekers dat niet meteen kunnen vinden raak je het grootste gedeelte al kwijt. Canners checkt uw design op veelvoorkomende fouten, en herstelt ze ,in overleg ,waar nodig.

  • A/B testen. Door middel van A/B testen kunnen we de performance van pagina's meten en verbeteren. Door onze tools kunnen we bijvoorbeeld 50% van de bezoekers naar de huidige resultaten pagina sturen, en 50% naar een vernieuwde pagina, met bijvoorbeeld grotere buttons en prijzen excl. BTW.

  • Gebruikersonderzoek. Het is belangrijk om te weten wat de bezoekers van jouw website vinden. Het kan daarom interessant zijn om ze dat op belangrijke momenten te vragen. Bijvoorbeeld na een aankoop, of als popup wanneer iemand al langer dan 2 minuten op de website is.

  • Eye tracking. We zetten een selectie van jouw doelgroep voor een monitor die oogbewegingen meet en geven ze opdrachten die ze moeten uitvoeren op de site. Bijvoorbeeld: "Ga naar de shop", "vind het contactformulier" of "Zoek het nieuwste paar sokken". We meten dan waar de ogen gaan zoeken, zodat we op basis van die resultaten de website kunnen verbeteren.

Neem contact op  

 

 

Onze expertise

De Canners richten zich op het creëren van
gebruiksvriendelijke internetprojecten en mobiele toepassingen.

De werkgebieden waarin we actief zijn:

Testimonials

(Wat anderen over ons zeggen als we er niet bij zijn)

"Snel, Vrolijk, Gezellig, Behulpzaam, Anticiperend, 
Goede prijs/kwaliteit verhouding, Altijd prijs!
"

Florence - Buutvrij for life

"Wij werken al lang samen met de Canners. Een bedrijf met heel veel know-how, zeer flexibel en een goede dosis humor. Maandelijks werken wij met plezier samen aan diverse projecten. Op naar de volgende 5 jaar!"

Maurice - M68 

"Matige pingpong-skills, maar strakke web-bouwers en erg prettig in de omgang."

Johan - Studio Noord

"Deze boys verstaan hun vak! Geef ze pixel nauwkeurige designs, complexe structuren of systemen, keiharde deadlines. Appeltje eitje. Daarnaast kun je hilarisch met ze tafeltennissen en borrelen...vaak tegelijk."

Claudio - Manoverboord

"Canners is een bureau dat creatief meedenkt en er voor gaat om samen met de klant het beste resultaat te bereiken. Werken met Canners is ook leuk en gezellig!"

Wouter - Simpler.nl