Web analytics

Het grote voordeel van ons medium, het www, is dat alles heel goed meetbaar te maken is. Door middel van de juiste tools kunnen we meten wie wanneer en waar op de website is geweest. Maar vooral wat zij hebben gedaan, op welke knop ze hebben gedrukt en welke aankoop ze hebben gedaan, enzovoorts. Zo maken we je hele website, informatie- en verkoopproces inzichtelijk! Dit is belangrijk voor het optimaliseren van de website en voor het inzetten van campagnes.

Web Analytics bij Canners is meer dan het installeren van Google Analytics. We meten, verzamelen, analyseren en rapporteren. Ieder traject is anders en hangt af van het doel dat we proberen te bereiken. Maandelijks wordt alles in een eenvoudig leesbaar document gerapporteerd.

Geinteresseerd?

Neem contact op

Onze expertise

De Canners richten zich op het creëren van
gebruiksvriendelijke internetprojecten en mobiele toepassingen.

De werkgebieden waarin we actief zijn:

Testimonials

(Wat anderen over ons zeggen als we er niet bij zijn)

"Snel, Vrolijk, Gezellig, Behulpzaam, Anticiperend, 
Goede prijs/kwaliteit verhouding, Altijd prijs!
"

Florence - Buutvrij for life

"Wij werken al lang samen met de Canners. Een bedrijf met heel veel know-how, zeer flexibel en een goede dosis humor. Maandelijks werken wij met plezier samen aan diverse projecten. Op naar de volgende 5 jaar!"

Maurice - M68 

"Matige pingpong-skills, maar strakke web-bouwers en erg prettig in de omgang."

Johan - Studio Noord

"Deze boys verstaan hun vak! Geef ze pixel nauwkeurige designs, complexe structuren of systemen, keiharde deadlines. Appeltje eitje. Daarnaast kun je hilarisch met ze tafeltennissen en borrelen...vaak tegelijk."

Claudio - Manoverboord

"Canners is een bureau dat creatief meedenkt en er voor gaat om samen met de klant het beste resultaat te bereiken. Werken met Canners is ook leuk en gezellig!"

Wouter - Simpler.nl