Web design

Snel een betaalbaar responsive webdesign?

Van bedrijfswebsite tot blog. Van online actie tot webwinkel; een goede webapplicatie begint met een goed design. Goed leesbaar en overzichtelijk op ieder platform. De website is het online visitekaartje van het bedrijf.

Onze webdesigners ontwerpen je website naar eigen wensen en in je eigen huisstijl, zonder daarbij de technische aspecten die komen kijken bij het bouwen van een website uit het oog te verliezen. Je kunt bijvoorbeeld wel een mooi exotisch lettertype uitzoeken, maar als dit vervolgens niet herkend wordt door sommige browsers is dat natuurlijk jammer. Onze webdesigners houden met deze en vele andere technische aspecten rekening zonder concessies te doen aan je wensen.

Zo wordt de stijl van je bedrijf perfect geïntegreerd, komt je boodschap over zoals je het wilt en ben je vindbaar voor zowel oude als nieuwe klanten.

Nog geen huisstijl? Geen probleem! Onze webdesigners kunnen die voor je ontwikkelen. Website, e-mail templates, nieuwsbrief; kortom: alles wat je op het internet tegen kan komen, onze designers ontwerpen het voor u.

Mocht je al een website hebben, maar kan deze wel een opfrisbeurt gebruiken? Ook dat kan! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Onze webdesigners denken graag met je mee.

Wel tevreden met je website, maar past deze zich niet aan aan tablets of mobiele browsers? Door je website om te zetten naar een "responsive / adaptive design" is dit goed te verhelpen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Onze expertise

De Canners richten zich op het creëren van
gebruiksvriendelijke internetprojecten en mobiele toepassingen.

De werkgebieden waarin we actief zijn:

Testimonials

(Wat anderen over ons zeggen als we er niet bij zijn)

"Snel, Vrolijk, Gezellig, Behulpzaam, Anticiperend, 
Goede prijs/kwaliteit verhouding, Altijd prijs!
"

Florence - Buutvrij for life

"Wij werken al lang samen met de Canners. Een bedrijf met heel veel know-how, zeer flexibel en een goede dosis humor. Maandelijks werken wij met plezier samen aan diverse projecten. Op naar de volgende 5 jaar!"

Maurice - M68 

"Matige pingpong-skills, maar strakke web-bouwers en erg prettig in de omgang."

Johan - Studio Noord

"Deze boys verstaan hun vak! Geef ze pixel nauwkeurige designs, complexe structuren of systemen, keiharde deadlines. Appeltje eitje. Daarnaast kun je hilarisch met ze tafeltennissen en borrelen...vaak tegelijk."

Claudio - Manoverboord

"Canners is een bureau dat creatief meedenkt en er voor gaat om samen met de klant het beste resultaat te bereiken. Werken met Canners is ook leuk en gezellig!"

Wouter - Simpler.nl