Web development

De Canners zijn bovenal webbouwers. Van simpele "one-page" pagina's tot grote internetprojecten zoals webshops, communities, facebook acties etc... Zolang het iets met internet of mobiel te maken heeft kunnen wij het maken. We denken met je mee over de beste oplossingen voor jouw internetvraagstukken, zodat je niet teveel geld kwijt bent en het eindresultaat gebruiksvriendelijk is.

We maken onze websites altijd op de meest gangbare Content Management Systemen, zoals WordPress, Drupal of - onze persoonlijk favoriet - Joomla. Voor webshops adviseren wij Magento of HikaShop (Joomla). Voor al deze platforms maken we templates volgens de standaarden, maar ook maatwerk zoals formulieren, iDeal integratie etc... Nogmaals, alles kan.

Hieronder proberen we op te sommen welke werkzaamheden we doorgaans uitvoeren, maar die lijst is zeker niet eindig. Dus heb je een vraag?

Neem contact op

 

Programmeertalen

Onze programmeurs programmeren voornamelijk in PHP, HTML en JavaScript, maar ook andere talen zoals ASP, JSP en Objective-C behoren tot de mogelijkheden dus informeer naar de mogelijkheden, als je iets speciaals wilt.

Databases

We werken eigenlijk altijd met MySQL databases, maar mocht je data zich in een andere database bevinden, zoals PostgreSQL of OpenDB dan kunnen we daar ook mee uit de voeten. Of we koppelen de data aan onze applicatie via XML- / JSON koppelingen. Data wordt altijd met zorg behandeld.

Templates

Een groot deel van onze tijd maken we templates voor bestaande CMS-en zoals WordPress, Drupal, Magento en Joomla. We hebben een speciale PSD to HTML service waarbij je een Photoshop bestand aanlevert en een HTML template terug krijgt voor het gewenste CMS.

Frameworks

Is jouw webapplicatie gebouwd op een bestaand framework, zoals Zend, CakePHP, CodeIgniter of Qcodo dan kunnen wij ook van dienst zijn. We hebben veel ervaring met de grote Frameworks.

Api's

Tegenwoordig worden verschillende services geïntegreerd in websites. Denk aan koppelingen met Twitter, Facebook, Analytics, SoundCloud enzovoorts. We kunnen iedere gewenste API aan je website koppelen.

Google AdWords Scripts

Als technisch partner van online marketing bureaus schrijven we scripts voor Google AdWords. Hiermee kunnen we AdWords campagnes bijvoorbeeld stoppen wanneer de voorraad van je webshop kleiner is dan 10 stuks, of de teksten van je advertenties automatisch aanpassen naar de laagste prijs op je website. Mocht dit ook iets voor jouw website zijn, neem dan contact op.

Onze expertise

De Canners richten zich op het creëren van
gebruiksvriendelijke internetprojecten en mobiele toepassingen.

De werkgebieden waarin we actief zijn:

Testimonials

(Wat anderen over ons zeggen als we er niet bij zijn)

"Snel, Vrolijk, Gezellig, Behulpzaam, Anticiperend, 
Goede prijs/kwaliteit verhouding, Altijd prijs!
"

Florence - Buutvrij for life

"Wij werken al lang samen met de Canners. Een bedrijf met heel veel know-how, zeer flexibel en een goede dosis humor. Maandelijks werken wij met plezier samen aan diverse projecten. Op naar de volgende 5 jaar!"

Maurice - M68 

"Matige pingpong-skills, maar strakke web-bouwers en erg prettig in de omgang."

Johan - Studio Noord

"Deze boys verstaan hun vak! Geef ze pixel nauwkeurige designs, complexe structuren of systemen, keiharde deadlines. Appeltje eitje. Daarnaast kun je hilarisch met ze tafeltennissen en borrelen...vaak tegelijk."

Claudio - Manoverboord

"Canners is een bureau dat creatief meedenkt en er voor gaat om samen met de klant het beste resultaat te bereiken. Werken met Canners is ook leuk en gezellig!"

Wouter - Simpler.nl