Over ons

Canners is een Internetbureau, in 2009 opgericht in Amsterdam. Bij oprichting had het bedrijf zijn focus op reclameproductie in het algemeen, maar door de jaren heen is die aandacht volledig verschoven naar Internetproductie. Dit had verschillende redenen waaronder verschoven marketingbudgetten door de crisis en de expertise binnen het bedrijf.

Amsterdam zit vol met reclame- / strategie- / communicatie bureaus die heel sterk zijn in het bedenken van internetconcepten, of het ontwerpen van campagnes. Maar er zijn maar weinig bedrijven die zich specialiseren in het realiseren van die concepten en internetcampagnes. En van de bedrijven die er zijn is er eigenlijk maar één die meedenkt, deadlines haalt en communiceert: Canners. Dát is ons bestaansrecht en daar werken we hard voor.

Onze expertise

De Canners richten zich op het creëren van
gebruiksvriendelijke internetprojecten en mobiele toepassingen.

De werkgebieden waarin we actief zijn:

Testimonials

(Wat anderen over ons zeggen als we er niet bij zijn)

"Snel, Vrolijk, Gezellig, Behulpzaam, Anticiperend, 
Goede prijs/kwaliteit verhouding, Altijd prijs!
"

Florence - Buutvrij for life

"Wij werken al lang samen met de Canners. Een bedrijf met heel veel know-how, zeer flexibel en een goede dosis humor. Maandelijks werken wij met plezier samen aan diverse projecten. Op naar de volgende 5 jaar!"

Maurice - M68 

"Matige pingpong-skills, maar strakke web-bouwers en erg prettig in de omgang."

Johan - Studio Noord

"Deze boys verstaan hun vak! Geef ze pixel nauwkeurige designs, complexe structuren of systemen, keiharde deadlines. Appeltje eitje. Daarnaast kun je hilarisch met ze tafeltennissen en borrelen...vaak tegelijk."

Claudio - Manoverboord

"Canners is een bureau dat creatief meedenkt en er voor gaat om samen met de klant het beste resultaat te bereiken. Werken met Canners is ook leuk en gezellig!"

Wouter - Simpler.nl